Dit doen we

Dit is een kans.
endit helpt je op weg.

Dit doen we
Dit doen we

De loopbaanprofessionals van endit zijn experts in het vormgeven van trajecten rondom loopbaanvraagstukken. Via advies, trainingen, coaching en begeleiding (her)ontdekken medewerkers hun drijfveren, belemmeringen, kwaliteiten en ambities. Samen gaan we op zoek naar passende functies die weer gelukkig maken. Zo dragen we bij aan een nieuw toekomstperspectief voor je medewerkers en aan duurzame inzetbaarheid.

De loopbaanprofessionals van endit helpen je écht vooruit.

Endit helpt met

Kansen zien
en vooruit gaan

Loopbaancoaching en-advies

Zit je medewerker nog op de juiste plek? Merk je dat hij of zij toe is aan iets nieuws? Past de organisatie nog en hoe kan iemand écht tot zijn recht komen?

Weer (deels) aan het werk

Re-integratie spoor 2

Als re-integratie binnen het bedrijf niet meer mogelijk is, helpen we je medewerker met een nieuw toekomstperspectief in een andere organisatie.

Belang van blijven groeien

Talentontwikkeling

Van stilstand naar groei, ontwikkeling en meer werkplezier. De wereld is steeds in beweging, je medewerkers moeten daar in mee gaan. Past de functie nog, worden talenten optimaal benut? Talentontwikkeling draagt bij aan meer werkplezier, betere prestaties en eigen regie.

Kansen buiten je organisatie zien

Outplacement

Ben je op zoek naar begeleiding bij outplacement? Endit biedt persoonlijke begeleiding voor de medewerker en professionele coaching bij het vinden van nieuwe functies buiten je organisatie. Of het nu gaat om 1 medewerker, 75 of 200 medewerkers, we helpen bij het vinden van nieuw perspectief.

Eigen regie is goud waard 

Inspiratiegesprekken

Je wilt je medewerkers de kans geven om te sparren over hun loopbaan. Dan blijf je mobiel, betrokken en met plezier aan het werk. Endit is gespecialiseerd in loopbaanvraagstukken en geeft jouw medewerker op basis van deze gesprekken inzicht en handvatten.  

Stories

‘Door mijn -weliswaar gedwongen- loopbaanswitch ben ik nu gelukkiger dan ooit’